HTML

REGISZTRÁLJ ÉS KERESS PÉNZT!

NE HAGYD KI

Minden, ami érdekes

Nincs megjeleníthető elem

LESS RÁ

Kérsz egy jó viccet?

Nincs megjeleníthető elem

A magyar humor szerelmeseinek kedvez a Comedy Central az idei ünnepek alkalmával. Ráadásul Szilveszter napján délutántól hajnali 3-ig a reklámok zavaró megszakítása nélkül búcsúztathatja mindenki az ó évet a legnagyobb magyar nevettetőkkel, aki a Comedy Centralra kapcsol.

A hirdetés helye: 

Az idei ünnepek alatt is speciális műsorral készül a magyar humorcsatorna. A karácsonyi sikerfilmek után Szilveszterkor is a hazai poénoké lesz a főszerep. Az év utolsó napján ráadásul a reklámok megszakítása nélkül szórakozhatnak a Comedy Central nézői.

17:45-től a legendás humorista nevettet, jön a Hofélia, a Nevezz csak Cucinak, A temetném a munkát és Az életem bére. Hofi rajongóknak mondhatni kötelező, de aki esetleg eddig nem látta Hofi valamelyik előadását, annak a szilveszteri Comedy Central program kitűnő lehetőséget ad a pótlásra.

A Comedy Central bemutatja legjobb pillanatai sem maradhatnak el, amely után Laár Andrásék térnek vissza. Aki még ezek után is bírja a hazai poénokat és a tv előtti új év köszöntést választja, éjféltől megnézheti a Best uff L’art pour l’art és a Két férfi, egy nő meg egy férfi című előadást, melyet a magyar humorcsatorna rögzített.

Köszöntse az új évet a Comedy Centrallal!

december 31., péntek
17:45 Hofi maraton
21:25 Comedy Central arcok
00:00 Best uff L’art pour l’art
01:35 L’art pour l’art – Két férfi, egy nő meg egy férfi 

Nyerj egy Sony Ericsson Xperia X10 mini pro-t

Szólj hozzá!

KLIKK A VIDEÓRA ÉS NYERJ TELEFONT!

A bejegyzés trackback címe:

https://anapjohire.blog.hu/api/trackback/id/tr642546244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása